Aflevering 6: Sander en Chris zoeken een draagmoeder

28 oktober 2022

In de zesde aflevering van Middagzwemmers – de podcast ga ik in gesprek met de Brabantse Sander en Chris. De mannen ontmoetten elkaar vijf jaar geleden tijdens carnaval, verkleed als skileraar en Rood Kapje. De kinderwens wordt even in de ijskast gezet als ze elkaar net kennen, maar al snel is er geen ontkomen meer aan. Ze kopen een huis in een kindvriendelijke buurt met ruimte voor een kinderkamer en betrappen elkaar er regelmatig op ronduit nesteldrang te hebben.


Chris en Sander tijdens hun huwelijk in 2022

Na een online en offline zoektocht naar de constructie die het best bij hun past, zijn ze tot de conclusie gekomen dat draagmoederschap in Nederland dé vorm is. Alleen; hoe vind je een draagmoeder die kan en wil helpen. Hoe lastig dit traject is en wat er allemaal bij komt kijken, vertellen ze in een openhartig gesprek.