Aflevering 7: Maaike en Mark vonden elkaar via de website van Meer dan Gewenst

9 november 2022

In de zevende aflevering van Middagzwemmers – de podcast gaat Jocelyn in gesprek met Maaike en Mark. Als ze zes jaar geleden tegelijkertijd een oproep plaatsen op de website van Meer dan Gewenst blijken ze ook nog eens 10 minuten van elkaar af te wonen. Alleen is Maaike op zoek naar een donor-plus, een vader die af en toe met hun kind(eren) naar Artis gaat maar geen actieve rol speelt, en Mark op zoek naar een co-ouder om kinderen mee te krijgen. Als ze besluiten een kop koffie te drinken in een restaurant de buurt ziet Maaike in Mark gelijk de vader van haar kinderen.

Ze spreken nog eenpaar keer af en besluiten ervoor te gaan. Voor co-ouderschap, want met Mark ziet Maaike dat wel zitten. Hoe het verder ging, vertellen ze samen vanuit Mark’s woonkamer, ergens in de kop van Noord-Holland, in een openhartig en emotioneel gesprek.