Aflevering 8: Hanna en Marij zijn na jaren van proberen onbedoeld tegelijk zwanger

12 december 2022

De laatste aflevering van het seizoen is een extra lange kerstspecial! In deze achtste  aflevering van Middagzwemmers – de podcast gaat Jocelyn in gesprek met Hanna en Marij. Als ze elkaar 6,5 jaar geleden ontmoeten gaat het gelijk ‘lesbisch snel’. Ze trekken bij elkaar in en Hanna vraagt Marij ten huwelijk bij het Noorderlicht. Ze trouwen en willen kinderen. En dus gaan ze op zoek naar een geschikte donor op een Deense website.


Vanaf links Hanna, Semma, Noura en Marij

Als het traject niet verloopt zoals ze wensen, stappen ze na een paar jaar over van plan A naar plan Z. Dat betekent dat Hanna zwanger wordt in plaats van Marij. Maar dan gebeurt er iets totaal onverwachts, en zijn ze de laatste maanden van Hanna’s zwangerschap onverwachts allebei zwanger. Luister nu naar hun romantische, onverwachtse, bijzondere en af en toe bizarre verhaal.