Nieuwe podcast: ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Aflevering 1: tarot

6 februari 2023

Is het Tarot of Taroo?
In deze allereerste aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’, de podcast over spiritualiteit, komen Edine en Jocelyn uit in Almere. Een bestemming die begon bij de vraag: wat zijn tarotkaarten en wat kan je ermee? In de praktijk van Ton Peters, de man die alles van tarotkaarten weet, er boeken over schreef en zelfs een eigen tarotspel ontwikkelde, worden alle ins en outs van tarot besproken. Waar komen de kaarten vandaan, wat betekenen ze en hoe kan je ze in het dagelijks leven gebruiken? Ton weet het allemaal.

Beluister hier de eerste aflevering:

PODCAST: ‘NIET TE ZWEVERIG ALSJEBLIEFT!’
Wat zijn tarotkaarten en wat kan je ermee? Hoe praat je met overledenen? Wat kan je lezen in je hand? Wat doet een medium precies? Deze en vele andere vragen over spiritualiteit proberen Edine Russel en Jocelyn Vreugdenhil te beantwoorden in hun podcast: ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Door op zoek te gaan naar de grote namen in de spirituele wereld en de betreffende personen het hemd van het lijf te vragen over hun expertise, van tarot tot handlezen. En zoals de titel doet vermoeden, doen ze dat serieus maar niet al té.