‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Aflevering 2: handlezen

6 februari 2023

Wat staat er in je hand geschreven?
In de tweede aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’, de podcast over spiritualiteit, komen Edine en Jocelyn uit bij Ellen Duim in Amsterdam. Een bestemming die begon bij de vraag: wat is handlezen? In de praktijk van Ellen Duim, de vrouw die alles van handlezen weet, er een boek over schreef en een driejarige opleiding ontwikkelde om nieuwe handlezers op te leiden, worden alle ins en outs besproken. Is elke hand anders, hoe lees je een hand en hoe kan je de kennis uit je handen in het dagelijks leven gebruiken? Ellen weet het allemaal. Tipje van de sluier: ze zou graag nog een keer de handen van Donald Trump lezen…

Beluister hier aflevering 2: 

 

PODCAST: ‘NIET TE ZWEVERIG ALSJEBLIEFT!’
Wat zijn tarotkaarten en wat kan je ermee? Hoe praat je met overledenen? Wat kan je lezen in je hand? Wat doet een medium precies? Deze en vele andere vragen over spiritualiteit proberen Edine Russel en Jocelyn Vreugdenhil te beantwoorden in hun podcast: ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Door op zoek te gaan naar de grote namen in de spirituele wereld en de betreffende personen het hemd van het lijf te vragen over hun expertise, van tarot tot handlezen. En zoals de titel doet vermoeden, doen ze dat serieus maar niet al té.