‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ aflevering 3: mediumschap

27 februari 2023

In de derde aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’, de podcast over spiritualiteit, komen Edine en Jocelyn uit bij José Gosschalk in Naarden. Een zoektocht die begon bij een cursus mediumschap die Edine ooit volgde in een Harry Potter-achtig kasteel in Engeland. Wat deed Edine daar for God’s sake? En hoe komen we via dat kasteel uit bij José Gosschalk? Ondertussen vertelt José wat mediumschap precies is en hoe dat werkt: praten met overledenen. En nee, het heeft niets te maken met klapperende gordijnen tijdens het geesten oproepen, zoals je vroeger misschien weleens deed…

Beluister hier aflevering 3:

Kijk voor meer informatie over José Gosschalk op: https://www.josegosschalk.nl

PODCAST: ‘NIET TE ZWEVERIG ALSJEBLIEFT!’
Wat zijn tarotkaarten en wat kan je ermee? Hoe praat je met overledenen? Wat kan je lezen in je hand? Wat doet een medium precies? Deze en vele andere vragen over spiritualiteit proberen Edine Russel en Jocelyn Vreugdenhil te beantwoorden in hun podcast: ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Door op zoek te gaan naar de grote namen in de spirituele wereld en de betreffende personen het hemd van het lijf te vragen over hun expertise, van tarot tot handlezen. En zoals de titel doet vermoeden, doen ze dat serieus maar niet al té.