‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ aflevering 4: shiatsu

27 februari 2023

In de vierde aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’, de podcast over spiritualiteit, komen Edine en Jocelyn uit bij Joy Farmer in Bloemendaal. Een zoektocht die begon bij een tip voor een shiatsu-behandeling nadat Jocelyn afgelopen zomer een wandeling in de bergen had gemaakt met een veel te grote en zware rugzak waarna haar schouders muurvast kwamen te zitten. De schouders werden losser door de zeer relaxte behandeling van Joy, maar de oorzaak ging uiteraard een paar lagen dieper dan alleen het lichamelijke. Er kwam zeker ook spiritualiteit bij kijken door, daar is tie weer, een lijntje naar boven. Hoe dat precies zit en wat meridianen ermee te maken hebben, vertelt Joy.

Beluister hier aflevering 4:

Kijk voor meer informatie over Joy Farmer op: https://www.shiatsu-joyfarmer.com

PODCAST: ‘NIET TE ZWEVERIG ALSJEBLIEFT!’
Wat zijn tarotkaarten en wat kan je ermee? Hoe praat je met overledenen? Wat kan je lezen in je hand? Wat doet een medium precies? Deze en vele andere vragen over spiritualiteit proberen Edine Russel en Jocelyn Vreugdenhil te beantwoorden in hun podcast: ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Door op zoek te gaan naar de grote namen in de spirituele wereld en de betreffende personen het hemd van het lijf te vragen over hun expertise, van tarot tot handlezen. En zoals de titel doet vermoeden, doen ze dat serieus maar niet al té.