‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ aflevering 6: magische kristallen

17 april 2023

In deze zesde aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ – de podcast over spiritualiteit – gaan Jocelyn en Edine op bezoek bij Pro Crystal Healer Daniëlle van den Stoom. Edelstenen en kristallen zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Ook Jocelyn en Edine zijn gefascineerd door hun schoonheid en de vermeende krachten die ze bezitten. Edine heeft een bescheiden verzameling in huis, waaronder een pronkstuk dat ze ooit van haar opa kreeg en ook Jocelyn kan niet langs een stenenwinkel zonder iets aan te schaffen. Maar wat de stenen precies kunnen, behalve mooi lopen wezen op de eettafel, weet Edine niet. En Jocelyn ook niet. Gelukkig weet Daniëlle alles van kristallen en hoe ze hun natuurlijke krachten het best in kan zetten tijdens healings.

Beluister hier aflevering 6: