‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ Aflevering 7: geomantie

27 november 2023

In deze zevende aflevering van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ – de podcast over spiritualiteit – gaan Jocelyn en Edine op bezoek bij Geomantisch consultant Helene Spork. Helene legt uit dat de aarde ook emoties en gebeurtenissen kan opslaan en hoe dit van invloed kan zijn op de energie van een gebied, een kavel, een tuin of huis en uiteindelijk op de bewoners. Als je last hebt van onverklaarbare klachten of tegenslagen, kan het zomaar zijn dat de energie van de grond waar je op woont of werkt een rol speelt. Helene onderzoekt daarom eerst de geschiedenis en energie van het land en helpt om eventuele ongewenste vibes te verwijderen, soms zelfs van duizenden jaren geleden.

Je vraagt je misschien af: is dit zweverig? Ongelooflijk? Of bijzonder? Het antwoord is waarschijnlijk een combinatie van alle drie. Maar één ding is zeker: na het luisteren van deze aflevering zul je nooit meer op dezelfde manier naar je huis of werkplek kijken. Dus luister snel naar aflevering 7 van ‘Niet te zweverig alsjeblieft!’ en ontdek de fascinerende wereld van Geomantie.